Cumartesi , Mayıs 18 2024
Güncel Makaleler

Son Moda Dolaplar

Dolap, tek kelime haliyle oldukça geniş anlamlara sahiptir. Birçok türü olan dolaplar, hayatlarımızın birçok alanında kullanılır. Evlerde, marketlerde, fırınlarda, dolaplarda, okullarda, pastanelerde ve daha birçok alanda kullanılır.

Metropol Soğutma ise mutfak soğutmaları için kullanılan ekipmanların üretimlerini yapmaktadır. Projeden montaj ve servise kadar her adımda destek olan firma, 1990 senesinden beri başarı ile hizmet vermektedir.

 Ürün Grupları

Metropol Soğutma, pasta dolabı gibi en sık kullanılan dolaplardan biridir. Çikolata dolabı ya da madlen dolabı gibi pasta, unlu mamuller, çikolata reyonları gibi birçok kategoride dolap üretimi yapar. Dolaplar, istenen kategoriye göre son teknoloji ile üretilir.

Dolaplar, teknolojik gelişmeler de takip edilerek hem estetik hem de kullanışlı olarak üretilir. Aynı zamanda elektrik sistemleri gibi konularda da tedbirli davranarak güvenilir ürünler ortaya çıkarırlar.

Günümüzde pasta, fırın gibi mekanların sayılarının artmasıyla, bu mekanların birbirlerinden farklı olma istekleri de vardır. Bunun için özel tasarım dolaplarla dizayn ve dekorasyon konusunda da bütünlük sağlanmış olur.

 Özel Ürünler

Metropol Soğutma, isteğe göre tasarım dolaplar da üreterek müşterilerinin hizmetine sunar. Örneğin, dükkan dizaynına uygun görünümde dolaplar üreterek çikolata ya da pasta görsellerine uygun raf ve dolaplar yaparlar. Dolaplar, istenenlere göre üretilerek, gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra müşteriye teslim edilir. Montaj ve kurulum hizmetinin yanı sıra destek servis hizmeti de veren firma oldukça güvenilir ve başarılı işler yapar.

https://www.youtube.com/watch?v=ATzDsF0nd0A&ab_channel=MetropolSo%C4%9FutmaSistemleri
https://www.youtube.com/watch?v=xdjCr0z0gYk&ab_channel=MetropolSo%C4%9FutmaSistemleri

Hakkında metropolsogutma

Ayrıca Kontrol Edin

7/24 TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ

  Servis Hizmeti Verdiğimiz Alanlar / Ürünler Metropol Soğutma Sistemleri olarak Endüstriyel soğutma alanında yer …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir